MARTINE
Warme groet,
ddd Martine Zeeman Activiteiten Martine
Martine op Japanse televisie! Hoe leuk dit bericht uit Japan: Op Tokio TV afgelopen week een uitzending over de Traditionele Theatertraining van afgelopen zomer in Kyoto. Hier samen met Neil Luke uit Londen op de trap voor Kyoto Art Center. Het is mij een raadsel waar het over gaat...
Klik hier voor meer informatie Studenten aan zet op Writers Unlimited Storytelling in Dakota theater. Francis Broekhuijsen, het was weer een prachtmiddag samen met o.a. Studenten HHS en Theaterschool Arnhem, schrijver Rodaan al Galidi, Vlaamse dichter Charlotte Van Den Broeck , muzikant Monic Goran . Tot volgend jaar!
Klik hier voor meer informatie Studenten Social Work Haagse Hogeschool improviseren o.l.v. Martine Zeeman op drukbezochte Open Dag. Wat een geweldig stel zijn Eline, Raisa, Marjanne, Niek & Manisha.
 
Waan je in Japan..
interactieve les op basisschool de Regenboog Noordwijkerhout
'Martine Zeeman docent theater&educatie heeft ons van alles verteld over Japan. Zij las een verhaal voor over het jonge meisje Sadako Sasaki in Hiroshima, Zij maakte kraanvogels van papier. Die kraanvogels geven geluk en vrede. Met de hele groep hebben we kraanvogels gevouwen. Super moeilijk maar met elkaars hulp lukte het!
Volgende week gaan we vredeswensen schrijven op kleine kaartjes. Op die kaartjes staan kleine kraanvogels. We sturen ze naar een school in Japan. In de dagen die volgden: De groep heeft in elk vrij moment de afgelopen week kraanvogels gevouwen, ze zijn er helemaal gek van. Er hangen veel slingers met kraanvogels in de groep en ze hebben er veel mee naar huis genomen.' Paulien Hartlief docent groep 7/8. Iets voor jullie school ? Meer weten over deze bijzondere interactieve Japan les ? Neem dan contact op met Martine Zeeman info@ZEEPaanZEE.nl
 © 2015 - 2018 | ZEEPAANZEE | Martine Zeeman Theaterprodukties