MARTINE

 

Warme groet, Martine Zeeman Persoonlijk archief
Martine op Japanse televisie! Hoe leuk dit bericht uit Japan: Op Tokio TV afgelopen week een uitzending over de Traditionele Theatertraining van afgelopen zomer in Kyoto. Hier samen met Neil Luke uit Londen op de trap voor Kyoto Art Center. Het is mij een raadsel waar het over gaat...
Klik hier voor meer informatie Studenten aan zet op Writers Unlimited Storytelling in Dakota theater. Francis Broekhuijsen, het was weer een prachtmiddag samen met o.a. Studenten HHS en Theaterschool Arnhem, schrijver Rodaan al Galidi, Vlaamse dichter Charlotte Van Den Broeck , muzikant Monic Goran . Tot volgend jaar!
Klik hier voor meer informatie Studenten Social Work Haagse Hogeschool improviseren o.l.v. Martine Zeeman op drukbezochte Open Dag. Wat een geweldig stel zijn Eline, Raisa, Marjanne, Niek & Manisha.
 
Waan je in Japan..
interactieve les op basisschool de Regenboog Noordwijkerhout 'Martine Zeeman docent theater&educatie heeft ons van alles verteld over Japan. Zij las een verhaal voor over het jonge meisje Sadako Sasaki in Hiroshima, Zij maakte kraanvogels van papier. Die kraanvogels geven geluk en vrede. Met de hele groep hebben we kraanvogels gevouwen. Super moeilijk maar met elkaars hulp lukte het! Volgende week gaan we vredeswensen schrijven op kleine kaartjes. Op die kaartjes staan kleine kraanvogels. We sturen ze naar een school in Japan. In de dagen die volgden: De groep heeft in elk vrij moment de afgelopen week kraanvogels gevouwen, ze zijn er helemaal gek van. Er hangen veel slingers met kraanvogels in de groep en ze hebben er veel mee naar huis genomen.' Paulien Hartlief docent groep 7/8. Iets voor jullie school ? Meer weten over deze bijzondere interactieve Japan les ? Neem dan contact op met Martine Zeeman info@ZEEPaanZEE.nl
  LUST in de LIDRUSGAARDE Theaterweekend & Wijnproeverij o.l.v. Martine Zeeman & Jan Kling Een succesvol Theaterweekend in de enige Noordwijkse wijngaard, de Lidrusgaarde van dhr. Jan Kling aan de Zwarteweg. Te zien was een serie toneelstukken door leerlingen van alle lesgroepen, van heel jong tot verrassend oud. Voor de uitverkochte 'zaal', die met volle teugen van de stukken genoot, was dat nog niet alles. Na afloop liet wijngaardenier Jan Kling het publiek proeven van zijn verrassende witte en rode wijn van eigen bodem en zo bleef het nog lang gezellig aan de Zwarteweg 10! Recensie 'De Zwarte Komedie & Druif' 'Zwarte Komedie & Druif' was de toepasselijke titel van het stuk op deze locatie door de volwassengroep opgevoerd, dat handelde over een jonge veelbelovende kunstenaar die in zijn armoedige kunstenaarsflat bezoek verwacht van een onmetelijk rijke mecenas aan wie hij zijn eerste werken hoopt te verkopen. Een doldwaze komedie in acht rollen, die onder regie van Martine Zeeman uitstekend gespeeld werden, met een glansrol van hoofrolspeler Jelmer Bloot als de jonge kunstenaar.
  AIDA Als regie-assistent van de voorstelling AIDA van het Festival Classique, is Martine hard aan de slag! Vanavond de voor generale! Een registratie van deze voorstelling is terug te vinden op www.npo.nl. Een geweldige produktie op het strand van Scheveningen! David Prins, Rick Schoonbeek, Cast, Crew en Organisatie top om met jullie te mogen werken!!! See you, M.
  THEATERSHOW RONDE TAFEL LEVERT €3000,- OP VOOR GOEDE DOEL!
Ronde Tafelaars Thomas Hazenoot en Robert Dessing overhandigen de cheque aan Martine Zeeman van het TheaterHuis. De Ronde Tafel Noordwijk/Katwijk heeft met een voorstelling van Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks drieduizend euro opgehaald voor het ondersteunen van het TheaterHuis in Noordwijk in samenwerking met stichting ZEEPAANZEE. In het Noordwijkse theater De Muze genoten honderden kinderen van twee goed verkochte voorstellingen. De Ronde Tafel organiseert jaarlijks in Noordwijk en Katwijk diverse evenementen waarmee organisaties uit beide gemeenten financieel ondersteund worden. Het afgelopen jaar werd door de Ronde Tafel in combinatie met haar sponsoren voor meer dan 40.000 euro aan materiele en financiële steun gegeven. De theatershow van Dolfje Weerwolfje is onderdeel van een jaarlijkse theatershow waarmee geld wordt opgehaald voor een lokaal goed doel. Daarvoor zocht de Ronde Tafel dit jaar de samenwerking met het TheaterHuis van stichting ZEEPAANZEE.
 © 2021 | ZEEPAANZEE | Martine Zeeman Theaterprodukties